menu

10 posto popusta na drljače i sjetvospremače!

10 posto popusta na drljače i sjetvospremače!

Proizvodnja poljoprivrednih strojeva, izrada dijelova poljoprivrednih strojeva, reparacija poljoprivrednih strojeva i kamionskih prikolica, tokarske i glodačke usluge, strojno brušenje, izrada zupčanika i lančanika, izrada alata, konstrukcije, brojne su djelatnosti tvrtke Pecka d.o.o. koja danas kreće sa prezentiranjem svoje mehanizacije na hrvatskim sajmovima.

Prva postaja je Viroexpo koji je danas posjetiteljima otvorio svoja vrata, a ukoliko ga posjetite, svakako odite pogledati Pecka izložbeni prostor jer ćete tamo naći drljače, sjetvospremače i podrivače hrvatske kvalitete.

Za proljetnu obradu zemlje svakako ističemo drljače, lake i teške, ali i sjetvospremače. Neki od tih proizvoda koje možete pronaći u Pecka asortimanu, su idući:

Do 31.03.2015. Pecka nudi poseban popust za uplatu prije isporuke u iznosu od 10% ,kao i uslugu prijevoza do kupaca!

Cjelokupan asortiman Pecka mehanizacije pogledajte OVDJE.

Zatim Osijek i Bjelovar

Nakon izlaganja na Viroexpo, iduća prilika da pogledate Pecka strojeve je Osječki proljetni sajam koji se održava od 06. do 08. ožujka 2015. godine već po  22. put, a uz njega se odvija i 16. Obrtnički sajam. U Osijek će Pecka također dovesti širok asortiman svojih strojeva te nuditi sajamski popust.

Izlaganje u prvoj polovini 2015. godine Pecka će završiti na proljetnom sajmu u Gudovcu odnosno 23. Jesenskom međunarodnom bjelovarskom sajmu - sajmu poljoprivrede, stočarstva, gospodarstva i obrtništva gdje su i prošle godine postigli izvrstan uspjeh među posjetiteljima.

 

Fotografije

Video

Facebook Twitter Google plus
share
keyboard_backspace search print QR arrow_upward