menu

15 posto niže cijene priključnih strojeva!

15 posto niže cijene priključnih strojeva!

Polako nam stižu blagdani, krenula je kupovina poklona, a što bi bilo najbolje pokloniti poljoprivredniku? Mehanizaciju dakako! A eto sreće pa su i u tom sektoru krenuli blagdanski popusti te su strojevi pristupačnijih cijena. Idealna prilika za pripremu za nadolazeću sezonu!

Tvrtka Pecka d.o.o. već dugi niz godina bavi se proizvodnjom poljoprivrednih strojeva te priključaka za predsjetvenu obradu zemlje. Osim proizvodnje strojeva, bave se i uslugama strojne obrade metala te proizvodnje raznih proizvoda od metala (čelika) i plastike.

Kako bi i Pecka razveselila svoje vjerne klijente i buduće kupce, trenutno nude akcijski popust na sve gotove proizvode, što uključuje sjetvospremače, drljače i podrivače!

Popust u iznosu 15 %!

Akcijski popust u iznosu od 15 % vrijedi u razdoblju od 01. do 31.12., a odnosi se na isključivo avansne uplate, prema Pecka cjeniku.

Sjedište tvrtke je u Markovcu Našičkom, Osječka 16, gdje ih možete posjetiti te razgledati prodajni asortiman, a ukoliko vam je hladno za izaći iz kuće, kliknite na naš oglasnik gdje ćete naći sve proizvode tvrtke Pecka.

Dvije godine garancije!

Kontinuiranim ulaganjem u edukaciju svojih djelatnika garantiraju isporuku kvalitetnih strojeva uz garanciju od dvije godine koja se odnosi na konstrukciju, ramu stroja, kvalitetu zavarenih dijelova te materijale korištene u izradi (garancija se ne odnosi na radna tijela koja se ugrađuju).

Za sve dodatne informacije posjetite tvrtku Pecka ili ih kontaktirajte na jedan od niže navedenih kontakata!

Fotografije

Video

Facebook Twitter Google plus
share
keyboard_backspace search print QR arrow_upward