menu

Pecka - proizvodnja poljoprivredne mehanizacije

Pecka - proizvodnja poljoprivredne mehanizacije

Tvrtka Pecka d.o.o. - kao svoju primarnu djelatnost nudimo proizvodnju poljoprivrednih strojeva te priključaka za predsjetvenu obradu zemlje. Osim proizvodnje strojeva, bavimo se i uslugama strojne obrade metala te proizvodnje raznih proizvoda od metala (čelika) i plastike.

Iz proizvodnog asortimana poljoprivredne mehanizacije izdvajamo:

  • teške drljače
  • lake drljače
  • sjetvospremači
  • kultivatori

Puno energije ulažemo u razvoj proizvoda, o čemu najbolje svjedoči činjenica da su naši proizvodi prilagođeni svakom tlu i svakom podneblju. Trenutno je u fazi razvoja i pripreme proizvodnja podrivača i grubera. 

Naše stručno osoblje garantira brzu i kvalitetnu uslugu. Pecka d.o.o. raspolaže sa cca 2000 m2 radne površine, otvorenog i zatvorenog prostora gdje je smješten zavidni strojni park (tokarilice, glodalice, brusilice, bušilice, prese, savijačice, škare za rezanje lima do 20 mm, pile, blanjalica, peć za termičku obradu…), a nudimo i vlastiti prijevoz.


Sjedište tvrtke je u Markovcu Našičkom, Osječka 16, gdje nas možete posjetiti te razgledati prodajni asortiman. Osim u sjedištu tvrtke, strojeve možete razgledati i na sajmovima gdje smo stalni izlagači („Bjelovarski sajam“ Gudovac, „Agro zemlja“ Bizovac, „Viro-expo“ Virovitica).


 Primarni cilj naše tvrtke je zadovoljstvo kupaca koje se opravdava kvalitetom proizvodnog asortimana te neprekidnom rastu prodaje i potražnje proizvoda i usluga diljem domovine kao i u susjednim zemljama.
 

Fotografije

Video

Facebook Twitter Google plus
share
keyboard_backspace search print QR arrow_upward