menu

Prodajna akcija poljoprivredne mehanizacije

Prodajna akcija poljoprivredne mehanizacije

Tvrtka Pecka bavi se proizvodnjom poljoprivrednih strojeva te priključaka za predsjetvenu obradu zemlje.  Ukoliko se odlučite na kupovinu poljoprivredne mehanizacije Pecka je pripremila popust kojeg možete ostvariti sve do Bjelovarskog proljetnog sajam u Gudovcu. S obzirom na skorašnji početak sezone mole se svi potencijalni kupci da potvrde svoje narudžbe kako bi isporuka strojeva bila pravovremena.

Pecka posjeduje i vlastiti prijevoz te se svi proizvodi isporučuju na željenu adresu kupaca. Prodajni asortiman Pecke možete pregledati i u oglasniku portala Agroklub.com.

Kontinuiranim ulaganjem u edukaciju svojih djelatnika garantiraju isporuku kvalitetnih strojeva uz garanciju od 2 godine koja se odnosi na konstrukciju, ramu stroja, kvalitetu zavarenih dijelova te materijale korištene u izradi (garancija se ne odnosi na radna tijela koja se ugrađuju).

Uz proizvodnju i dalje nude usluge strojne obrade (izrada zupčanika, lančanika, osovina te drugih rezervnih dijelova) kao i remonte (reparacije) strojeva, prikolica i dr.

Sve zainteresirane pozivaju da ih posjete na Osječkom proljetnom sajmu (7. – 9. ožujak 2014.) i Bjelovarskom proljetnom sajmu u Gudovcu (28. – 30. ožujak 2014.) kako bi se osobno uvjerili u kvalitetu njihovih strojeva.

 

Fotografije

Video

Facebook Twitter Google plus
share
keyboard_backspace search print QR arrow_upward