menu

Sve za predsjetvenu obradu tla u Gudovcu

Sve za predsjetvenu obradu tla u Gudovcu

Već tradicionalno na proljetnom sajmu u Gudovcu u organizaciji Bjelovarskog sajma predstaviti će se i tvrtka Pecka iz Našičkog Markovca sa širokom paletom strojeva za predsjetvenu obradu tla.

Sjetvospremači, lake i teške drljače i podrivači različitih dimenzija i tehničkih osobina, a sve za kvalitetnu pripremu sjetvenih površina iz domaće proizvodnje.

Uoči sajma kratko smo razgovarali s vlasnikom ove tvrtke.

Kvalitetu ovih strojeva prepoznali su brojni poljoprivrednici što je rezultiralo punim proizvodnim kapacitetima. Što Vam je važno na sajmovima? 

Prisutni smo na svim značajnijim sajmovima u regiji, direktno ili putem distributera. Pošto su nam proizvodni kapaciteti puni, sajmove prvenstveno koristimo za susret s našim kupcima i razmjenu iskustava. Važno nam je dobiti dobru povratnu informaciju, a kako bi dodatno unaprijedili naše proizvode. Dodatno sajmove koristimo za planiranje nastavka sezone te primamo predbilježbe za narudžbu strojeva za drugi dio godine. Rekao nam je to uoči sajma Danijel Bestvina, vlasnik tvrtke Pecka.

Sajamski popust 5%

Kupci uvijek očekuju određenu vrstu pogodnosti na sajmu pa Vas moramo pitati; mogu li računati na neke dodatne pogodnosti tijekom trajanja sajma?

Naravno. I ove godine smo osigurali poseban sajamski popust na sve predbilježbe od 5%, što nije malo s obzirom da nam rastu cijene naših ulaznih sirovina, prije svega čelika. Htio bih i istaknuti da smo u suradnji s financijskim institucijama pripremili i posebne mogućnosti financiranja kupnje naših strojeva.

Dodatne mogućnosti plaćanja

Putem Splitske banke (Societe Generale Group) nudimo mogućnosti plaćanja na duži period, a do maksimalnog iznosa od 30.000 Eura uz jednostavnu i kratku proceduru, bez posebnih instrumenata osiguranja . Dovoljna je samo zadužnica i osnovna provjera kreditne sposobnosti klijenta.

Imamo i drugu opciju obročnog plaćanja, putem Impuls leasinga, a detalje možete saznati putem našeg telefona, e-maila ili još bolje na našem sajamskom štandu.

Pecka osim strojeva iz vlastite proizvodnje kupcima nudi i drugu mehanizaciju renomiranih domaćih i stranih proizvođača, a prema njihovim željama i potrebama.

Pripremite se već sada za jesensku sjetvu i posjetite štand Pecke sa poznatim zelenim strojevima na Bjelovarskom sajmu. 

Fotografije

Video

Facebook Twitter Google plus
share
keyboard_backspace search print QR arrow_upward